Een Full-Service Restaurant met Internationale keuken in Rotterdam

vlees

Als je toevallig te wonen in Rotterdam en zijn alle over biefstuk, dikke, sappige en gekookt tot in de perfectie: er is een restaurant die zeker de moeite waard uw tijd: Vlees Restaurant, wat letterlijk betekent “De Grote Baas”. Uitgeroepen tot beste steak restaurant in Nederland door het nederlandse Restaurant Awards vele malen, CEO Baas van Het Vlees, ook wel bekend als Vlees Baas: Steak Restaurant), is een internationale franchisenemer met een verscheidenheid van locaties in Europa.

Het restaurant is vernoemd naar een lokale boer die de eerste eigenaar van het Vlees merk van groenten.

Het restaurant begon als een kleine bar in het Rotterdam voordat het werd geopend als een vol restaurant. Deze locatie, gelegen aan de onderkant van het Vlees Gebouw, en biedt de meest casual restaurant met een twist: alle klanten worden gevraagd om te dragen jeans en shirts.

Het vlees is vers en gegrild in een aantal verschillende methoden. Het rundvlees is van ossehaas, entrecote, entrecote en zelfs lam, en de steaks worden bereid met speciale technieken en zijn voorbereid op een draaiende grill. Bij het selecteren van de biefstuk voor het Vlees Restaurant, het is belangrijk rekening te houden met het soort vlees dat u zou willen hebben: bent u op zoek naar een ossenhaas, entrecote of entrecote? De chef-koks van dit restaurant zijn de experts en weten precies wat voor soort biefstuk te maken voor u, dus het maakt niet uit wat voor soort vlees je wilt, bent u verzekerd krijgt de beste resultaten mogelijk!

De bar van Vlees Restaurant is open tot laat in de avond en serveert tot zes gangen van de BBQ favorieten: met al het vlees, groenten en kazen, kunt u genieten van een onvergetelijke ervaring in deze prachtige locatie. Als je, zoals hamburgers, dan heb je geluk, want de BBQ is bereid tot in de perfectie met de originele duitse grill, de handtekening van de saus heet “Ketchup” en zij dienen hun hamburgers met friet, ook!

Tijdens deze internationale keten van restaurants is alleen in Rotterdam voor nu, het groeit met plannen om uit te breiden naar andere Europese landen.

Ze bieden een lidmaatschap programma voor de lokale bevolking en toeristen, dus als je in Rotterdam en hou van vlees, dan is dit restaurant is een must! Een lidmaatschap kunt u ook kiezen uit verschillende soorten rundvlees, en de restaurants hebben zelfs een aantal verschillende soorten sauzen beschikbaar om uit te kiezen, inclusief barbecue saus. Als je geluk hebt genoeg te vinden in dit restaurant in Nederland, u zult ook genieten van de mogelijkheid van het bestellen van een maaltijd levering bij u aan de deur: in het geval u zelf in Rotterdam voor een zakelijke vergadering of voor het bijwonen van een speciale gebeurtenis waar je moet uw voedsel weg.

Als u geĆÆnteresseerd bent in het vinden van meer informatie over dit restaurant, ga online en lees de reviews over het restaurant in Holland en check ook hun website. U kunt ook kijken naar video ‘s van hun restaurant op hun officiĆ«le YouTube kanaal of neem een kijkje bij de foto’ s van hun menu ‘ s op YouTube.

klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/