Fava en kikkererwten – De Perfecte Aanvulling op Elke Maaltijd

Kikkererwten

Fava & Chick Pea ingeblikte bonen kunnen worden voorbereid met een eenvoudige, lichte pop van de bovenste deksel.

Serveer ze als een eenmalige dosis of voeg ze toe aan je maaltijd of lunch entree! Gewicht: 10 oz.

Zowel Fava en kikkererwten hebben een hoog kalium gehalte en zijn grote bronnen van voedingsvezels, die kan lager uw bloeddruk en cholesterol. Wanneer gecombineerd met een heerlijke saus, Fava en kikkererwten maken voor een uitstekend bijgerecht en kan zelfs worden gebruikt in plaats van vlees in een salade. Als je nog nooit geserveerd Fava of kikkererwten als bijgerecht, proberen te maken van een heerlijke saus met hen.

Fava en kikkererwten een uitstekende aanvulling op elke maaltijd bevat hoge hoeveelheden eiwit, omdat ze bevatten alles wat een gezonde eiwitten. Net als kip of rundvlees eiwitten zijn nodig onderdelen van een compleet eiwit, Fava en kikkererwten bevatten de dezelfde voedingswaarde.

Bij gebruik van verse erwten, u kunt het water of melk, afhankelijk van uw voorkeur. Wanneer u ingeblikte erwten, zorg ervoor dat u alleen het sap, of de erwten zelf draai bitter. Dit is een fout die veel mensen maken bij het voorbereiden van Fava en kikkererwten in recepten.

Vol met vitaminen, mineralen, eiwitten en koolhydraten, erwten zijn een goede keuze bij het koken. Ze maken ook een geweldige vervanging voor vlees, als je probeert om gewicht te verliezen, omdat ze zo laag in calorie├źn en vet.

Fava & kikkererwten zijn een geweldige, gezonde snack voor mensen die een dieet volgen, en ze zijn makkelijk te bewaren en in te vriezen voor later gebruik. U vindt zowel in blik en verse rassen, maar zorg ervoor dat de etiketten lezen alvorens te kopen, als beide bevatten diverse chemicali├źn.

Verse erwten zijn zeer gemakkelijk om te koken en zijn een geweldige toevoeging aan soepen en stoofschotels.

Fava & kikkererwten een leuke toevoeging aan salades, samen met de selderij en de uien. Het is een favoriet onder de vele mensen vanwege hun natuurlijke zoetheid, rijke smaak.

Als u houdt van het gebruik van Fava & kikkererwten in soepen, probeer dan kruiden ze met zout en toe te voegen aan je havermout of andere voedingsmiddelen zoals koekjes. Voor een heerlijke snack, gebruik kikkererwten en de saffraan in een kom van gemengde groenten, zoals polenta, aardappelen, wortelen, of yams, in plaats van aardappelen.

Terwijl verse erwten kan worden gekookt, alleen, het is het beste om ze te koken in water. Koken in water, blijft het vocht in de erwten en voorkomt dat ze steeds droog.

Meer informatie: https://novusventus.shop/