Hoe een radiator samen te stellen

radiator conversie

Hoe een radiator samen te stellen

U kunt uw oude radiator ombouwen naar een nieuwe door hem te recyclen. Het proces is eenvoudig en het resultaat is een radiator die zowel aantrekkelijk als functioneel is. Een aantal bedrijven biedt deze diensten aan en de kosten variëren afhankelijk van het type radiator dat u heeft. De meeste radiatoren zijn herbruikbaar en je kunt ze op verschillende manieren ombouwen. Hier zijn er enkele: Cold Case: Als u van plan bent een radiator met vier of meerdere rijen in uw huis te installeren, heeft u waarschijnlijk een cold case nodig radiatorombouw begaafd radiatorombouw. De isolatoren worden vastgeschroefd aan de onderkant van de kernsteun. Deze beugels zijn niet nodig in auto's voor standaardgebruik. Deze ombouwset zorgt voor extra rubberen isolatoren voor de bovenste beugels.

Tweepijpssystemen: hoewel deze conversie over het algemeen eenvoudiger is dan eenpijpsstoomsystemen, zijn oudere tweepijpsradiatoren misschien niet zo eenvoudig. Als je een oud Vapor-systeem gebruikt, moet je enkele wijzigingen aanbrengen. De retourellebogen op uw radiatoren kunnen kleine terugslagkleppen of roestvrijstalen kogels hebben die de stroom kunnen verstoren. Als je niet zeker weet wat je moet doen, kun je het beste een radiatorexpert om hulp vragen.

Ecorad: Het bedrijf Ecorad staat bekend om zijn innovatieve en milieuvriendelijke processen. Dit bedrijf combineert zowel elektrische als stralingsgebaseerde verwarming om een radiator te creëren die zowel functioneel als aantrekkelijk is. Om een oude gietijzeren radiator om te bouwen heb je een ombouwset nodig. Voor de meeste gietijzeren radiatoren kunt u ze upgraden naar elektrische radiatoren door een paar eenvoudige metingen aan te passen. Zij bepalen hoeveel warmte u kunt produceren en installeren de juiste beugels.

Voor meer informatie klik je hier: https://123ombouw.nl