Koop papieren stokjes – maak handige cadeaus met deze leuke en gemakkelijke ambachten

papieren stokjes

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om te besparen op papierproducten, hoeft u niet verder te zoeken dan papieren rietjes. Ze zijn overal verkrijgbaar en kunnen online of bij een aantal verkooppunten worden gekocht. Met papieren rietjes kunt u eenvoudig uw impact op het milieu minimaliseren en toch plezier hebben met uw gezin. Hier zijn een paar manieren waarop ze uw gezin kunnen helpen:

Het rietje is gemaakt van volledig natuurlijke vezels die niet schadelijk zijn voor het milieu. Er zijn verschillende soorten van deze rietjes die u kunt kopen, waaronder: bamboe, riet en hout. Bamboestro is vooral gunstig omdat het snel uiteenvalt en de grond in uw tuin helpt verbeteren. Het kiezen van andere soorten milieuvriendelijke papieren rietjes zal u helpen met de milieuproblemen van uw kind.

Door deze rietjes te gebruiken voor babyvoeding of vruchtensap, kunt u uw huishoudelijk afval verminderen. Er is een grote variëteit om uit te kiezen, waaronder: non-woven, stof of biologisch afbreekbaar. Bovendien kunt u besparen door herbruikbare rietjes te gebruiken. Deze tassen zijn gemaakt van oud papier en worden vaak geleverd met een kartonnen inleg om ze gemakkelijk op te bergen.

Ze zijn gemaakt van natuurlijke vezels, zoals maïs, gerst, tarwe, haver en bamboe. Daarnaast zijn deze zakjes verkrijgbaar in veel verschillende smaken, waaronder: vanille, chocolade, aardbei, wortel en citroen. Door dit rietje en zakken te gebruiken, kunt u afval verminderen en geld besparen.

Je kunt er ook cadeauzakjes van maken. Wanneer u papieren rietjes koopt, kunt u deze zakjes naar uw eigen smaak laten personaliseren. Vul gewoon het gewenste aantal rietjes in met een zoete traktatie, zoals chocolaatjes, snoep of jam. Bind vervolgens een mooi lint op de cadeauzak en geef het cadeau. Of je kunt een strooien tas maken van een oud overhemd, gedragen over een jurk of zelfs in een sjaal. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je van plan bent deze rietjes te gebruiken voor knutselprojecten, zul je merken dat er verschillende knutselprojecten zijn die je ermee kunt doen.

Een geweldig knutselproject dat je met dit papieren rietje kunt doen, is om er een draagtas van te maken. Je hebt genoeg papieren rietje nodig om de hele zak te bedekken, wat textiellijm en wat linten. Om dit gemakkelijke handwerk te maken, neemt u gewoon een paar minuten de tijd om uw benodigdheden te verzamelen en begint u eenvoudig al uw items in de draagtas te plaatsen.

Neem vervolgens het papieren rietje en schets de zak in een driehoekige of cirkelvorm. Gebruik vervolgens de lijm om de stof aan de buitenkant van het papieren rietje te bevestigen met het scherpe uiteinde van het stoffen mes. U gebruikt dan het lint om de stof strak om het handvat van de tas te binden en vervolgens trekt u de stof voorzichtig strak zodat de tas zelf de vorm van de driehoek of cirkel vormt. Maak met behulp van uw markers een rand aan een van de zijkanten van de tas die overeenkomt met de andere twee zijden van de tas.

Een ander leuk knutselwerk dat je kunt doen met je papieren rietje, is om er een vilten tas van te maken. Voor dit vaartuig heb je ongeveer twee of drie rollen sterk vilt, wat hete lijm en een schaar nodig. Verzamel je materialen en knip het vilt eenvoudig op de gewenste lengte. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de lange strook vilt gewoon op de bodem van uw tafel of aanrecht te leggen. Gebruik vervolgens een schaar om gemakkelijk de korte uiteinden van een uiteinde van de stof af te knippen. Gebruik ten slotte je lijm om het vilt aan de onderkant van je nieuw gemaakte tas te bevestigen.

Neem een ​​kijkje op deze website hier OrganicWareShop