Pasta droog genoeg maken om te eten

Pasta saus

Pasta dry is heerlijk Italiaans brood dat afkomstig is uit de stad Toscane in de regio Umbrië, nu bekend als Florence en Ligurië in de rest van de wereld.

Pasta is typisch een soort brood dat typisch is gemaakt van onwielig, niet-gevormd deeg van tarwemeel (of zelfs haver) gemengd met water en gevormd tot dunne vellen, vervolgens gebakken of gekookt. De meest voorkomende pastasoort in de Italiaanse keuken is linguine, die plat is, in plakjes snijdt als een platte pizza en wordt geserveerd met sauzen van vlees, zeevruchten, groenten of zeevruchten. Er zijn andere soorten pasta zoals rigatoni, migli, lasagne, pasta en linguine.

Dus wat is smakelijke pasta saus? De saus is de basis voor allerlei heerlijke pastagerechten en Pasta dry is een prima basis voor je eigen heerlijke Pasta. Je kunt er een vleesgerecht, visschotel of groenteschotel van maken, wat je maar wilt. De sleutel is de dikte van de saus; het moet dik genoeg zijn om de noedels te bedekken, maar niet dik genoeg om de noedels te overweldigen, wat noedels in de eerste plaats geweldig maakt. Om de dikte van uw pastasaus perfect in balans te brengen, voegt u olijfolie of boter toe aan het deeg nadat het is uitgerold of mengt u het zelfs met het deeg nadat u het in een ringvorm heeft gevormd.

Pasta zelf drogen is een heel eenvoudig proces en de sleutel is ervoor te zorgen dat je de noedels kookt zodra ze klaar zijn.

Dunne pasta zoals linguine is gemakkelijker te koken dan dikkere, zoals rigatoni, wat betekent dat het meer een proces van vallen en opstaan is. Hoe dan ook, door Pasta droog te maken, wordt je al veel beter in het maken van voedsel zoals pasta en kun je gaan experimenteren met verschillende dingen om het gezonder en zonder additieven te maken. Een van de gezondheidsvoordelen van het drogen van Pasta is dat je niet zoveel zout, suiker en andere ingrediënten hoeft te kopen om aan je noedels toe te voegen. Dit is ook een geweldige manier om af te vallen, vooral als je je eigen Pasta maakt en deze meteen bakt.

Een ander voordeel van het droog genoeg maken van pasta om te eten, is dat je meer gebruik zult maken van de bladeren die je eraan hebt toegevoegd sinds je het hebt gemaakt! Door water of melk, oregano, rozemarijn, basilicum etc. toe te voegen, worden de bladeren zachter en smaken ze ook beter. Als je het helemaal zelf maakt, kun je meer of minder alles toevoegen, afhankelijk van je voorkeuren, maar ik raad aan om het zout en extra vlees en olie weg te laten.

Pasta droog genoeg maken om te eten, betekent dat de pasta vanzelf uitdroogt. Dit is de reden waarom je het moet laten ‘bakken’ in zijn eigen natuurlijke sappen, zoals hierboven vermeld. Gebruik de ‘droge pasta’ daarom ook alleen voor salades en andere lichtere gerechten. De ‘uitgedroogde’ pasta kleeft aan elk oppervlak waarop het terechtkomt, zoals je vingers, en blijft daar, tenzij je het uitwast. Dit is de belangrijkste reden waarom Pasta zo goed voor je is, omdat het vol zit met voedingsstoffen zoals ijzer en calcium, die goed zijn voor je gezondheid. Combineer je dit met het feit dat hij al droog genoeg is om te eten en het feit dat je kunt experimenteren met verschillende soorten kruiden en smaakmakers, dan wordt je Pasta een gezonde keuze waar je altijd van geniet.

Nadat je je Pasta droog genoeg hebt gemaakt om te eten, moet je hem natuurlijk nog steeds goed laten bakken. Een Pastaroller is hiervoor het perfecte hulpmiddel. Je legt gewoon je pastadeeg op de roller en begint aan de hendel te draaien om er pastaballetjes van te maken. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar, en u kunt er een vinden met een handvat om u te helpen bij het draaien. Gebruik gewoon je fantasie als het gaat om het ontwerpen van je eigen pastawiel, het is leuk!

Klik hier voor meer informatie: Novus Ventus International