Tips – 5 tips om radiatorconversie uit te voeren op uw airconditioner

radiator conversie

Tips – 5 tips om radiatorconversie uit te voeren op uw airconditioner

Er zijn veel voordelen aan het ombouwen van uw oude airconditioner naar een radiator en dit is een van de gemakkelijkste en voordeligste manieren om dit te doen. Wanneer u uw airconditioningsysteem ombouwt naar een radiator bespaart u niet alleen veel geld op uw koelkosten, maar bespaart u ook nog eens veel ruimte. Dit komt omdat de airconditioner ruimte gebruikt voor zijn koelproces, terwijl een radiator ruimte gebruikt voor het expansieproces. Het is ook een vrij eenvoudig proces wanneer u bepaalde stappen volgt die hieronder worden beschreven:

Het eerste dat u moet doen om de 123ombouw radiatorombouw uit te voeren, is het verwijderen van de luchtbehandelingsapparatuur zoals de blazer, conditioner, condensor en de verdamper. Vervolgens moet u de luchtkanalen loskoppelen van de ruimte waarin de nieuwe radiator komt te staan. Verwijder ook alle radiatoren die aan het plafond of bij de ramen en deuren zitten. Verwijder ook eventuele radiatoren die aan de wanden zijn bevestigd, aangezien deze niet bruikbaar zijn in het geval van radiatorbekleding.

Als je klaar bent met deze dingen, moet je de radiatorombouw verwijderen en de benodigde materialen voor het maken van de radiatorbekleding opstellen. Zorg voor voldoende materialen voor het maken van de radiator. Als u twijfelt over het materiaal, kunt u het bij elke bouwmarkt kopen. Het volgende dat u hoeft te doen, is de oude radiatorbehuizing verwijderen en goed reinigen. Tijdens het schoonmaken van de radiator moet je ervoor zorgen dat je de interne delen van de radiator niet beschadigt. Zodra de reiniging is voltooid, verwijdert u de schroeven van de radiatorbekleding en snijdt u deze af met een zaag.

Link naar de website: 123ombouw