Verkoop een huis via een makelaar – zelfs als je haast hebt

een huis kopen via een makelaar

Verkoop een huis via een makelaar – zelfs als je haast hebt

De meeste mensen weten wat ze moeten doen als ze snel een huis willen kopen. Je gaat naar de lokale MLS of open huis en bekijkt huizen één voor één. Je belt de verkoper en vraagt hem of hij zijn huis snel wil verkopen. De meeste agenten zullen ja zeggen. Als je echter haast hebt, heb je geen andere keuze dan de verkoper te bellen en hem te vragen zijn huis snel te verkopen Openmakelaars.nl makelaar Nijmegen. Dit kan een zeer tijdrovend proces zijn en het kost u geld.

Een paar jaar geleden was er een manier om dezelfde methode te gebruiken en geld te besparen. Het vereist alleen dat je een gewillige verkoper hebt. Het enige dat u hebt gedaan, is een hypotheekverstrekker inschakelen zodat u het huis kunt kopen met een directe lening van hen. De geldschieter zou u in staat stellen om de lening veilig te stellen door onderpand zoals uw huis op te zetten, dat als garantie voor de lening zou dienen. Met zo'n regeling zou je een huis snel kunnen verkopen.

U zou uw huis te koop aanbieden bij een makelaar die gespecialiseerd is in het verkopen van woningen. Een hypotheekverstrekker zou voor u een koper vinden die bereid is het risico te nemen om minder voor uw huis te betalen. Zodra u ermee instemt om uw huis te verkopen, zal de makelaar het voor u vermelden onder de naam van uw makelaar. Aangezien het huis op uw naam wordt verkocht, hoeft u geen kosten te betalen om uw huis te verkopen.

Link naar de website: http://openmakelaars.nl/