Verschillende soorten toiletpapier

toiletpapier

Verschillende soorten toiletpapier

Toiletpapier is niet zomaar een papieren handdoekproduct; het is ook een op stoffen gebaseerd product (dat is papier) dat kan worden gebruikt om kruimels en sporen van voedseldeeltjes te verwijderen van de bodem van een toiletpot, een aanrecht of een ander oppervlak waar het na gebruik op terecht kan komen. Toiletpapier wordt voor het grootste deel gebruikt als oppervlaktereiniger voor sanitair, hoewel er velen zijn die het graag als decoratief stuk gebruiken. Het is een prima manier om een saai aanrecht of vloer in de badkamer op te fleuren, omdat het gemakkelijk te wassen en te drogen is en weinig onderhoud vereist. Toiletten zijn gemaakt van papieren zeep of katoen die in water zijn gedrenkt, gedroogd en vervolgens in een cilindrische vorm zijn gesponnen, waardoor ze op papier lijken. Als inbouwframe toilet niet in gebruik is, kan het netjes in een hoek worden gevouwen of in kleine stukjes worden versnipperd.

Hoewel toiletpapier in verschillende kleuren verkrijgbaar is, worden de meeste in het wit verkocht. Wit is de gemakkelijkste kleur om op rollen te verwerken, aangezien de vezels zonder problemen tot lange lengtes kunnen worden gesponnen. Het resultaat is dat het veel op gewoon toiletpapier lijkt, maar veel beter absorbeert en veel meer vloeistof opneemt. Als je gewoon toiletpapier gebruikt, neemt het veel vloeistof op, maar als je het veel goedkopere, witte toiletpapier gebruikt, neemt het heel weinig vloeistof op en laat het de badkamer droog achter. Het is veel hygiƫnischer dan toiletpapier dat vaak vol vocht zit of door vocht verkreukelde delen heeft.

Omdat toiletpapier (ook wel papieren handdoeken of tissues genoemd) zo'n groot artikel is, is het moeilijk om retailers te vinden die het tegen een zeer lage prijs aanbieden. Het wordt meestal per rol of half vel verkocht. Een groot vierkant van dit soort toiletpapier kost ongeveer dertig cent, soms minder als het in een grotere doos zit. De rol kost doorgaans ongeveer een dollar per vel. Dit betekent dat een rol van ongeveer twee dozijn vellen maximaal ongeveer veertig cent kost, wat best goedkoop is.

Het grootste probleem met toiletpapier is dat het verslijt. Naarmate het verslijt, duurt het niet zo lang, en in sommige gevallen komt het niet echt bij het "hoofdartikel" omdat het zo ver weg is. Het mag ook niet helemaal plat liggen, omdat het over een lip moet voordat het helemaal plat wordt. Daarom kan het een goed idee zijn om het papier te verwisselen als iemand langere tijd in de badkamer is.

Sommige wc-papier is verkrijgbaar in de kleuren van de Verenigde Staten, zoals blauw en groen. Dit zou een goed idee zijn als er een groot feest zou worden gehouden in de Verenigde Staten. Deze kleuren worden traditioneel voor veel verschillende gelegenheden gebruikt. Blauw wordt bijvoorbeeld gebruikt voor Kerstmis en rood voor bruiloften. De kleuren zijn mooi en ze zijn eenvoudig genoeg om in een zak te steken of mee te nemen voor ander gebruik, maar het komt erop neer dat deze toiletpapierdispensers aantrekkelijker zouden zijn als ze echt het hoofdartikel van gekleurd toiletpapier hadden laten bedrukken hen.

Er zijn tegenwoordig veel lagen op de markt. De beste lagen zijn echter gemaakt van plastic, omdat deze veel flex hebben. Het plastic heeft een uitstekende warmtegeleiding, wat betekent dat de lagen lekker zacht zijn wanneer ze voor het eerst in contact komen met het badkameroppervlak. Door deze zachtheid voelt toiletpapier goed aan als je erop zit. Als de lagen van plastic zijn gemaakt, hebben ze ook uitstekende antibacteriƫle eigenschappen, waardoor het toiletpapier na verloop van tijd een beetje naar zeep kan ruiken. Een beter idee is misschien om ervoor te zorgen dat u papier koopt dat is gemaakt van een natuurlijk materiaal zoals katoen of hennep.

Klik op deze link: CleanProduct.nl