Waarom mensen wegwerphandschoenen nodig hebben

Wegwerphandschoenen

Waarom mensen wegwerphandschoenen nodig hebben

Wegwerphandschoenen hebben veel voordelen voor gezondheidswerkers, maar misschien wel de grootste reden dat ze worden gebruikt, is de veiligheidsfactor die ze bieden. Medische handschoenen zijn ontworpen voor verschillende doeleinden en behoren tot de meest gebruikte apparaten ter wereld. Ze worden gebruikt voor allerlei procedures en alle soorten medisch personeel die in ziekenhuizen, klinieken, dokterspraktijken en andere medische instellingen werken, hebben ze dagelijks nodig. Als u in eender welke zorgomgeving werkt, of het nu een dokterspraktijkziekenhuis is of gewoon een wachtkamer, moet u overwegen om elke keer dat u een patiënt behandelt, wegwerphandschoenen te gebruiken.

Het materiaal dat wordt gebruikt in een medische wegwerphandschoen is typisch latex of nitril. Het biedt superieure bescherming tegen bloed, speeksel en andere vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn als ze te lang op de huid blijven zitten. Homepage | Clean Product. Er is ook een verhoogde tastgevoeligheid dankzij de toename van de treksterkte. Treksterkte is het vermogen om uit te rekken, en in combinatie met de juiste rubberen kern is treksterkte een van de belangrijkste kenmerken van een medische handschoen.

Sommige wegwerphandschoenen bieden een combinatie van beide, zoals poedervrije handschoenen en nitrilvulling. Andere handschoenen zijn volledig poedervrij, terwijl andere een kleine hoeveelheid poeder bevatten. Afhankelijk van waar u uw handen tegen probeert te beschermen, is het misschien niet de moeite waard om in een poedervrije handschoen te investeren. Dit is waar poedervrije handschoenen nuttig kunnen zijn.

Mensen houden ervan om cadeautjes voor babyborrels te kopen en zullen vaak zowel wegwerpgeschenken als in poedervorm kopen. Het probleem met het kopen van poedervrije kraamcadeaus is dat sommige mensen de gevoeligheid van hun huid, vooral rond de ogen, niet aankunnen. Poedervrije handschoenen bieden echter een betere tastgevoeligheid en zijn ontworpen voor mensen met een gevoelige huid. Ze zijn misschien duurder, maar zijn vaak het geld waard.

Degenen die last hebben van droge handen, zouden moeten investeren in een paar handschoenen waar dubbele handschoenen bescherming voor bieden. Er zijn veel verschillende soorten handschoenen met dubbele handschoenen die barrièrebescherming, vochtblokkering en antistatische eigenschappen hebben. Deze handschoenen bieden uitzonderlijke bescherming voor droge handen en zijn verkrijgbaar bij veel verschillende merkhandschoenen. Mensen met droge handen kunnen baat hebben bij dit soort handschoenen, omdat ze helpen voorkomen dat ze hun handen uitdrogen bij het hanteren van dingen.

De beste bescherming tegen lekke banden ontstaat wanneer u twee lagen stof draagt. Indien mogelijk moeten mensen altijd twee lagen dragen, maar als dit niet mogelijk of niet praktisch is, is één laag net zo goed als twee. Wanneer u handschoenen koopt die ook dienen als bescherming voor droge handen, probeer er dan een te vinden met een extra laag stof voor gebruik in geval van een accidentele injectie. Het dragen van twee lagen is bijna altijd een goed idee, maar als er behoefte is aan extra bescherming, is het meestal een goed idee om een laag voeringbescherming te hebben die in de perforatie van de binnenhandschoen wordt ingebracht.

Klik hier voor meer informatie: https://cleanproduct.nl/