WINCkelmans Tegels Prijslijst

winckelmans tegels

Als u op zoek bent naar een nieuw type vloerbedekking, wilt u misschien het assortiment tegels bekijken. Het is een geweldige manier om een ​​kamer te decoreren met een aantal unieke vloertegels van hoge kwaliteit die in elk huis geweldig zullen staan. WINCkelmans heeft een ruim assortiment tegels naar ieders smaak en budget.

De meest populaire WINCkelmans tegels zijn Mosaic – dit is een prachtig ontwerp dat verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en past in bijna elke kamer. Er zijn ook openslaande tegels beschikbaar en ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren die bij uw kamer passen. Vleugeltegels zijn uitstekend als u een vloertegel wilt die niet zoveel ruimte in de kamer inneemt als traditionele vloertegels. Vleugeltegels zien er ook vaak goed uit als u kleinere of onregelmatig gevormde kamers heeft.

Een van de belangrijkste redenen dat openslaande tegels populair zijn, is dat ze niet te veel ruimte in de kamer innemen. Vleugeltegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Als u niet van de gebruikelijke zwart-witte tegels houdt, kunt u openslaande tegels kopen in een breed scala aan verschillende ontwerpen en kleuren. Deze tegels zijn ook zeer geschikt voor ruimtes in huis waar u meer ruimte heeft dan voor traditionele vloertegels, omdat ze gemakkelijk naast elkaar of op zichzelf kunnen worden geplaatst.

Een andere populaire tegel is de Classic Glass-tegels.

Dit is een van de oudste vloertegels en heeft dus een zekere aantrekkingskracht. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, rood, blauw, bruin en wit. Deze zijn een populaire keuze in badkamers en keukens van huizen, maar ook in andere delen van het huis.

Een andere veel voorkomende tegel is de keramische variëteit. Dit is een mooi, duurzaam vloerproduct dat jarenlang mooi kan zijn. U kunt uit verschillende kleuren kiezen, zoals geel, roze, geelbruin, groen en rood en ze zijn verkrijgbaar in zowel effen als matte afwerkingen. Deze tegels zijn ideaal voor elke kamer, of het nu een ruimte is om diners te houden of gewoon een familiekamer of badkamer.

Tegels in Victoriaanse stijl zijn een andere populaire keuze bij veel huiseigenaren. Deze tegels kunnen worden gebruikt in huizen in Victoriaanse en Edwardiaanse stijl. Dit is een ontwerpstijl die vaak wordt geassocieerd met traditionele architectuurstijlen, wat betekent dat u deze tegels in een breed scala aan kleuren, stijlen en ontwerpen kunt vinden.

Retro Tegels